Τώρα είναι 15 Αύγ 2018 11:10

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 1 ώρες [ DST ]




 Σελίδα 2 από 3 [ 71 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2016 00:29 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Φεβ 2016 14:12
Δημοσιεύσεις: 56
Fairlight, κάπου διάβασα ότι υπάρχει (φλόκος) αν δεν κάνω λάθος, που μπαίνει στην θέση του φιλτρου. Εάν το έχετε χρησιμοποιήσει, πείτε παρακαλώ αν κάνει την δουλεια του σωστα. Η πίπες Liverpool, σε ποια κατηγορία εντάσσονται 2-3;
Σιδηρούς, προς το παρόν συνεχίζω με τα καλαμποκια. Παρόλο που είναι με μικρό επιστόμιο και άφιλτρη, τρίμματα δεν φτάσανε στο στομα, ούτε τα υγρα. Το μονο που κανω καμια φορα - βάζω καθαριστικό μέσα στο επιστόμιο να τραβήξω τους υδρατμούς. Στο γεμισμα του μπολ προσπαθώ να βάλω κάτω τα μεγαλύτερα κομματια καπνου, και πάνω τα ψηλα. Γενικός κάνω πειράματα με το γεμισμα. Με προβληματιζει οτι δεν καταφέρνω να καίγεται ο καπνός σε όλη την εκταση, πιο γρήγορα καίγεται στο κεντρο. Είναι φυσιολογικό αυτό;


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2016 15:42 
Καθολικός συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Μαρ 2010 20:39
Δημοσιεύσεις: 2878
Δεν ξέρω τι είναι ο φλόκος. Η προσωπική μου άποψη είναι οτι δεν πρέπει να μπαίνει τίποτα.

Αν θα φτάσουν ή όχι τρήματα στο στόμα είναι θέμα πακεταρίσματος και λίγο θέμα καπνού. Γενικά πάντως τα τρήματα δεν είναι πρόβλημα. Αν θες να είσαι 100% σίγουρος οτι δεν θα έχεις τρήματα, όταν πακετάρεις την πίπα φύσα δυνατά μέσα στο μπολ με τα χείλη να εφάπτονται στο rim της πίπας.

Υγρά θα έχεις και σίγουρα περισσότερα απο το καλαμπόκι. Το πόσο εξαρτάται επίσης απο πολλούς παράγοντες. Υπάρχει στο φόρουμ ενα sticky faq αν θέλεις να διαβάσεις.



_________________
To κελάρι μου (fixed)

'There should never be any plumbing in pipes...it just doesn't work!' - Tom Howard, 'Hobbyist of the month', Popular Mechanics, Ιούνιος 1947
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2016 23:42 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 13:41
Δημοσιεύσεις: 3456
Τοποθεσία: Ελλάς
Φλοκος [τον ελεγε ο Alexander,ο Pipex κλπ] ή μαστος [πωλητες] ή tenon εδω στην Ελλαδα εννοουμε το ιδιο πραγμα.Να ομως που αυτος ο πλαστικος κυλινδρος αν και γραφεται ως tenon ειναι λαθος μιας και το κανονικο ειναι ενθετο απο ξυλο,αν το ψαξετε ως tenon cutter θα καταλαβετε.
Κατι αναλογο γινεται και με το Stem-Mouthpiece,αλλοι εννοουν με αυτη τη λεξη ολο το επιστομιο ενω αλλοι το ενα τμημα του.



_________________
Πίπες και Καπνοί: http://Pipe-smoke.blogspot.com

Μεγάλα λόγια δεν θα πώ,ένα μόνο να ξέρεις: 'Ολα εδώ πληρώνονται κι εξαίρεση δε φέρεις ! [μαντινάδα]
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Φεβ 2016 00:12 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Φεβ 2016 14:12
Δημοσιεύσεις: 56
Σιδηρούς, (μιας και το κανονικο ειναι ενθετο απο ξυλο). Φανταζομαι οτι είναι καλύτερο από το πλαστικο, το ξύλο απορροφά τα υγρα. Αμέσως τίθεται θέμα - μήπως ένα φίλτρο balsa τα αντικαθιστά ολα?!


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Φεβ 2016 12:32 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 13:41
Δημοσιεύσεις: 3456
Τοποθεσία: Ελλάς
Εννοουσα πως ως tenon λεμε στον καπνοσυριγγισμο αυτον τον πλαστικο κυλινδρο ενω βασικα ειναι ενα ενθετο απο ξυλο.Το θεμα "τι ειδους φιλτρο να βαλω;" ειναι μεγαλο και μονο μετα απο πολλες προσωπικες δοκιμες σε πολλες πιπες μπορεις να καταληξεις.



_________________
Πίπες και Καπνοί: http://Pipe-smoke.blogspot.com

Μεγάλα λόγια δεν θα πώ,ένα μόνο να ξέρεις: 'Ολα εδώ πληρώνονται κι εξαίρεση δε φέρεις ! [μαντινάδα]
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Φεβ 2016 16:24 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Φεβ 2016 14:12
Δημοσιεύσεις: 56
Ok, αποδώ και πέρα θα το αναφέρω ως (tenon). Στα υπόλοιπα θέματα όπως είπες πρεπει να κανω (πολλες προσωπικες δοκιμες σε πολλες πιπες).


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Φεβ 2016 23:53 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 13:41
Δημοσιεύσεις: 3456
Τοποθεσία: Ελλάς
Τα Καλαμποκια ειναι κατηγορια απο μονα τους,δεν εχουν μεγαλη σχεση με το Ρεικι.Θα παρατηρησεις το "ανοιχτο" επιστομιο [χειλος] καθως και το φαλτσο του αεραγωγου [shank]που μπαινει μεσα στο μπολ.Μην το πειραξεις,οπως μου ειχε πει και ενας αμερικανος κατασκευαστης πιπων "κατασκευαζεται ετσι απο τοτε που ο Μακ Αρθουρ ηταν δεκανεας".



_________________
Πίπες και Καπνοί: http://Pipe-smoke.blogspot.com

Μεγάλα λόγια δεν θα πώ,ένα μόνο να ξέρεις: 'Ολα εδώ πληρώνονται κι εξαίρεση δε φέρεις ! [μαντινάδα]
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Φεβ 2016 10:44 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Φεβ 2016 14:12
Δημοσιεύσεις: 56
Στα κινέζικα που πήρα ήταν κομμένα συριζα με το μπολ. Η μικρή μετατροπή που έκανα ήταν να τα κάνω όπως αμερικανικά. Έβγαλα το επιστόμιο, με ένα κοπίδι έδωσα την απαραιτητη μορφη στο επιστόμιο. Τώρα το επιστόμιο φτάνει στην απέναντι πλευρά του μπολ, και καλύπτει σχεδόν όλο το πατο που είναι πολύ ευαίσθητος, η τρύπα αεραγωγού είναι στο κεντρο.


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Φεβ 2016 12:34 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 13:41
Δημοσιεύσεις: 3456
Τοποθεσία: Ελλάς
Καλως ηρθες στις Μετατροπες! Εικόνα



_________________
Πίπες και Καπνοί: http://Pipe-smoke.blogspot.com

Μεγάλα λόγια δεν θα πώ,ένα μόνο να ξέρεις: 'Ολα εδώ πληρώνονται κι εξαίρεση δε φέρεις ! [μαντινάδα]
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Φεβ 2016 15:07 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Φεβ 2016 14:12
Δημοσιεύσεις: 56
Ευχαριστώ tiphat.gif Αν βάλω γύψο στον πάτο για να καλυψώ τα μικρά κενά πιστευετε ότι θα επηρεαστεί η γευση; Η να βάλω καλύτερα μέλι με στάχτη;


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Φεβ 2016 11:26 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 13:41
Δημοσιεύσεις: 3456
Τοποθεσία: Ελλάς
ΟΧΙ γυψο,τσιμεντο τζακιου,στοκο τοιχου,κολλα κλπ μεσα στην πιπα! Απο αμερικανους εχω διαβασει παρα πολλα κουφα.Αστην οπως ειναι και με τον καιρο θα πιασει επιστρωση αλλιως για τον πατο στις πιπες απο καλαμποκι αν δεν θες να παρεις ετοιμο υλικο ειδικα για αυτον τον λογο τοτε ναι ελαχιστοτατο μελι με σταχτη κατα πατημενη κανει.



_________________
Πίπες και Καπνοί: http://Pipe-smoke.blogspot.com

Μεγάλα λόγια δεν θα πώ,ένα μόνο να ξέρεις: 'Ολα εδώ πληρώνονται κι εξαίρεση δε φέρεις ! [μαντινάδα]
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Φεβ 2016 12:08 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Φεβ 2016 14:12
Δημοσιεύσεις: 56
Σιδηρούς έγραψε:
αν δεν θες να παρεις ετοιμο υλικο ειδικα για αυτον τον λογο

Έτοιμο υλικό είδα να πουλανε μόνο εδώ http://aristocob.com/PIPE-MUD-Exclusive ... ?sid=15455
Με ενοχλει ότι πάντα πετάω μια ποσότητα καπνου. Θα δοκιμάσω με μέλι σε μια πίπα να δω πως θα πάει tiphat.gif


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Φεβ 2016 13:24 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 13:41
Δημοσιεύσεις: 3456
Τοποθεσία: Ελλάς
MSI έγραψε:
Έτοιμο υλικό είδα να πουλανε μόνο εδώ http://aristocob.com/PIPE-MUD-Exclusive ... ?sid=15455


Εφερνε και ο Danpipe ενα γερμανικο μαγαζι. Δεν μπορεις να εχεις 100% καυση,ολο και κατι θα μεινει.



_________________
Πίπες και Καπνοί: http://Pipe-smoke.blogspot.com

Μεγάλα λόγια δεν θα πώ,ένα μόνο να ξέρεις: 'Ολα εδώ πληρώνονται κι εξαίρεση δε φέρεις ! [μαντινάδα]
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Φεβ 2016 14:20 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Φεβ 2016 14:12
Δημοσιεύσεις: 56
Σιδηρούς έγραψε:
ολο και κατι θα μεινει.
[/quote]
Δυστυχώς στα καλαμπόκια που έχω πεταω το εν τέταρτο του καπνου. Να πάρω κανένα ΜΜ, να (μάθω) πιο καλά να καπνιζω, ύστερα θα πάρω από ρεικι. Αν πάρω από ρέικι τωρα, είμαι σίγουρος ότι θα το κάψω έτσι όπως καπνιζω.


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Φεβ 2016 23:19 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 13:41
Δημοσιεύσεις: 3456
Τοποθεσία: Ελλάς
Εικόνα

Με ηρεμια φιλτατε....



_________________
Πίπες και Καπνοί: http://Pipe-smoke.blogspot.com

Μεγάλα λόγια δεν θα πώ,ένα μόνο να ξέρεις: 'Ολα εδώ πληρώνονται κι εξαίρεση δε φέρεις ! [μαντινάδα]
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2016 09:44 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Φεβ 2016 14:12
Δημοσιεύσεις: 56
Από 45 λεπτά έως μια ώρα κάνω ένα μπολ. Διαστάσεις του μπολ 35x20.


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2016 12:03 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 13:41
Δημοσιεύσεις: 3456
Τοποθεσία: Ελλάς
Μην μπλεκεις με μεζουρες και με: "αυτος ο καπνος κανει μονο για Νο ταδε μπολ" ή "το ταδε σχημα μπολ ειναι αποκλειστικα για δεινα καπνο", δεν υπαρχει Απολυτο στο καπνισμα και οσοι διατεινονται το κανουν για εφε ή για πωλησεις.Σε κανενα site καμιας εταιριας δεν θα βρεις τετοιες υποσημειωσεις-τυχαιο; Οχι βεβαια....
Το Καλαμποκι δεν ειναι Ρεικι,οταν αρχισεις να καπνιζεις ρεικενιες θα δεις τεραστια διαφορα,την ανεση του τραβηγματος του Καλαμποκιου δεν θα την βρεις πουθενα αλλου!



_________________
Πίπες και Καπνοί: http://Pipe-smoke.blogspot.com

Μεγάλα λόγια δεν θα πώ,ένα μόνο να ξέρεις: 'Ολα εδώ πληρώνονται κι εξαίρεση δε φέρεις ! [μαντινάδα]
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2016 13:03 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Φεβ 2016 14:12
Δημοσιεύσεις: 56
Το υποψιαζόμουν. Άλλωστε μπορούμε να διαχειριστούμε τον καπνο, να το κανουμε (κατάλληλο) για κάθε πίπα. Μια απορια: παλιότερα όταν η πίπες ήταν διαδεδομενες, ο κάθε ένας κουβαλούσε μαζί του 3-4 για να ξεκουράζονται;


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2016 15:14 
Καθολικός συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Μαρ 2010 20:37
Δημοσιεύσεις: 2098
Δύο πραγματάκια να συνεισφέρω.

Πρώτον, το καλαμπόκι δεν είναι (κατά τη γνώμη μου φυσικά) ένα στάδιο πριν το ρείκι. Δεν είναι δηλαδή η πίπα του αρχάριου στα δικά μου μάτια. Είναι άλλο μέσο καπνίσματος, απλά. Το ότι είναι φτηνό, το κάνει βέβαια εύκολα προσβάσιμο. Για να καταστρέψει κανείς μια πίπα από ρείκι, πρέπει να προσπαθήσει πολύ. Ειδικά στις μέρες μας, που η πληροφορία είναι παντού στο διαδίκτυο. Οπότε, δεν θα φοβόμουν να αγοράσω μια πίπα από ρείκι στην αρχή. Εάν το budget είναι περιορισμένο, υπάρχει σαφώς η επιφύλαξη για το εάν θα αρέσει η το κάπνισμα της πίπας στον νέο καπνιστή. Σε αυτό θα συμφωνήσω (να μην ξοδέψει πολλά λεφτά δηλαδή για κάτι που μπορεί να μην του αρέσει).

Τώρα, ως προς τα μπωλ, υπάρχει η άποψη ότι ένας καπνός συμπεριφέρεται διαφορετικά σε διαφορετικά μεγέθη. Αυτό, βάσει της δικής μου εμπειρίας στέκει και δεν αφορά μόνο στα μεγέθη, αλλά και στο ξύλο. Υπάρχουν καπνοί που τραγουδούν σε μία πίπα μου και κακοφωνούν σε άλλη. Το κόψιμο και στέγνωμα παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Κάποια γενικά συμπεράσματα που έχω βγάλει είναι:

1) Τα VAs/vapers (καπνοί βιρτζίνια ή βιρτζίνια-περίκ) συμπεριφέρονται συνήθως καλύτερα σε μικρά μπωλ, με λίγες εξαιρέσεις.
2) Καπνοί με έντονο casing (γεύση-άρωμα-σιρόπια) δύσκολα καπνίζονται χωρίς φίλτρο.
3) Οι πιεσμένοι καπνοί (flakes, coins κλπ) μπορεί να σε ξεγελάσουν στο στέγνωμα αν δεν τους τρίψεις πρώτα.
4) Αν γεμίσεις πιεσμένο καπνό χωρίς να τον τρίψεις, προτίμησε μικρότερα μπωλ.
5) Είναι σχεδόν αδύνατον σε παραδοσιακή πίπα (χωρίς συστήματα φιλτραρίσματος) να μη χρειαστεί μάκτρο κατά το κάπνισμα.

Πέρα από κάποιους γενικούς κανόνες, ο καθένας (όπως λέτε και παραπάνω) βρίσκει τα χούγια του προϊόντος του χρόνου. Στο πακετάρισμα, το κόψιμο, στέγνωμα κλπ.



_________________
Rings of Smoke Through the Trees
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2016 16:26 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Φεβ 2016 14:12
Δημοσιεύσεις: 56
Demetres, ευχαριστώ για την συνεισφορα σου! Δυστυχώς δεν έχω το απαραίτητο budget άμεσα. Ο μόνος δρόμος για μένα στην αρχή ήταν τα καλαμπόκια, πήρα 12 όπως αναφέρω στην αρχή του θεματος. Της καπνιζω με την σειρα, 6-7 μπολ την ημερα. Η τιμή τους - ούτε τα μισά της μιας φτηνής ρεικένιας. Αν επερνα στην αρχή μόνο μια καλή δεν θα είχα δυνατότητα να την ξεκουράζω, που θα οδηγούσε στην (καταστροφή) της τουλάχιστον στο θέμα της γευσεις. Μήπως ανησυχώ άδικα περί (ξεκούρασης);


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2016 23:05 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 13:41
Δημοσιεύσεις: 3456
Τοποθεσία: Ελλάς
MSI έγραψε:
Αν επερνα στην αρχή μόνο μια καλή δεν θα είχα δυνατότητα να την ξεκουράζω, που θα οδηγούσε στην (καταστροφή) της τουλάχιστον στο θέμα της γευσεις. Μήπως ανησυχώ άδικα περί (ξεκούρασης);


Το "καλη" ειναι μεγαλη ιστορια,εαν εννοεις μια ακριβη τοτε οχι δεν μπορεις να την καπνιζεις καθε μερα και να περιμενεις καλα αποτελεσματα με τους σημερινους καπνους.Αλλες εποχες ισως μπορουσες [17-18αι.] αλλα με αλλους καπνους.
Πολυ συχνα μπορεις να καπνιζεις μια Meerschaum Block [αν και αυτες τις ψευτιζουν σιγα-σιγα] ή οπως ειπαμε Gourd Calabash ομως αμφοτερες δεν ειναι η καλυτερη επιλογη για εναν Νεο κανπιστη στα πρωτα βηματα του.
Παρε 2 με 40-50 ευρω εκαστη απο ρεικι και με το καλο θα αρχισει να αυξανει η συλλογη σου μαζι με την πειρα.



_________________
Πίπες και Καπνοί: http://Pipe-smoke.blogspot.com

Μεγάλα λόγια δεν θα πώ,ένα μόνο να ξέρεις: 'Ολα εδώ πληρώνονται κι εξαίρεση δε φέρεις ! [μαντινάδα]
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Φεβ 2016 09:56 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Μαρ 2010 17:32
Δημοσιεύσεις: 1874
Demetres έγραψε:

5) Είναι σχεδόν αδύνατον σε παραδοσιακή πίπα (χωρίς συστήματα φιλτραρίσματος) να μη χρειαστεί μάκτρο κατά το κάπνισμα.



Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου γκουρού του καπνίσματος, πλέον σπάνια χρησιμοποιώ μάκτρο κατά το κάπνισμα. Αναφέρομαι κυρίως στους αγαπημένους μου καπνούς, που τους ξέρω και με ξέρουν.
Να πω βέβαια οτι το να χρησιμοποιούμε μάκτρο δεν είναι πρόβλημα.



_________________
https://www.youtube.com/watch?v=dj50-FKv0tw
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Φεβ 2016 10:56 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Μαρ 2010 13:41
Δημοσιεύσεις: 3456
Τοποθεσία: Ελλάς
Desperado έγραψε:
Αναφέρομαι κυρίως στους αγαπημένους μου καπνούς,


Οι οποιοι συνολικα ειναι;



_________________
Πίπες και Καπνοί: http://Pipe-smoke.blogspot.com

Μεγάλα λόγια δεν θα πώ,ένα μόνο να ξέρεις: 'Ολα εδώ πληρώνονται κι εξαίρεση δε φέρεις ! [μαντινάδα]
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Φεβ 2016 00:06 
Καθολικός συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Μαρ 2010 20:37
Δημοσιεύσεις: 2098
Θοδωρή, ζηλεύω το ήρεμο κάπνισμά σου!

MSI, όχι, δεν ανησυχείς άδικα για την ξεκούραση. 6-7 μπωλ την ημέρα με μία μόνο πίπα, είναι ο συντομότερος δρόμος για να σταματήσεις να ασχολείσαι. Οπότε, ελλείψει budget, συνέχισε με τα cobs. Αλλά όπως σου είπαν και παραπάνω, πάρε MM και άσε τα κινέζικα.



_________________
Rings of Smoke Through the Trees
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλησπερα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Φεβ 2016 00:53 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Φεβ 2016 14:12
Δημοσιεύσεις: 56
Ευχαριστώ όλους σας για τις χρήσιμες συμβουλές! Δυσκολευομαι ακόμα να μην κατεβάζω τον καπνό, με αποτελεσμα .... μάλλον γνωστό σε όλους σας. Πάντως, για τα δικά μου γούστα μετά από εμπειρία : 25 χρ τσιγάρο, 1.5 χρ ατμισμα και αρκετές φορές πούρα, το κάπνισμα της πίπας ειλικρινά με ξάφνιασε. Θα το συνεχίσω οπωσδηποτε για πολλούς λογους. Δυστυχώς δεν συναντάμε καθημερινά καπνιστή πίπας. Βεβαίως δεν με προβληματίζει αυτο, έχω εμπειρία από το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μακάρι να λυθεί το θέμα με τους καπνους - περισσότερες επιλογές, άμεση πρόσβαση κτλπ .


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 Σελίδα 2 από 3 [ 71 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 1 ώρες [ DST ]


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Μετάβαση σε:  

cron